Eszter véleménye

Kezelés: Fogszabályozás

Két évig jártam fogszabályozásra és rögzített fogszabályzóm volt 1,5 évig. Most vették le és nagyon örülök, mert szépek lettek a fogaim. Azt hittem, hogy majd nyoma marad a fogszabályzónak, de semmi nem látszik.

Mikor először feltették a fogszabályzómat, mondták, hogy ki kell húzni a bölcsességfogamat és nagyon féltem a szájsebészettől, de nagyon gyorsan készen voltunk, és csak kicsit volt rossz utána. Most jó, mert érzem, hogy sokkal jobban meg tudom mosni a fogaimat és szerintem szebb is.

Mindenkinek azt szeretném mondani, hogy lehet, hogy a fogszabályozás nem esik jól, de csak ki kell bírni és utána jó lesz az eredmény. Én is nagyon örülök, hogy megcsináltattam és ajánlom mindenkinek!

Eszti

RelaxDent Fogászat Budapest

Általános fogászati kezelések, fogpótlások készítése és implantáció, észrevétlen fogszabályozás, otthoni és rendelői fogfehérítés, szájsebészeti beavatkozások korszerűen, fájdalommentesen.

Elérhetőségeink

Adószám: 13914075-2-43
Rendelőnk: 1094 Budapest, Ferenc körút 41. 1. em. 2.
Tel: +36 30 / 343 9875
E-Mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.fogak.hu