Rendelőnk bizonytalan ideig csak sürgősségi ellátással üzemel

Rendelőnk bizonytalan ideig csak sürgősségi ellátással üzemel

Kedves Pácienseink!

Mindannyiunk biztonsága érdekében úgy határoztunk, hogy a mai naptól kezdve rendelésünket bizonytalan időre felfüggesztjük, ám rendelőnk sürgősségi ellátás céljából továbbra is nyitva tart, hétfőtől csütörtökig délután 3 órától 6 óráig. Előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges!

Minden páciensünktől a következőket kérjük:

Egyszerre csak egy páciens tartózkodjon a rendelőnkben.
Kísérő nélkül érkezzenek, abban az esetben, ha ez megoldható.
Ha lázat, torokfájást, orrfolyást, nehéz légzést, köhögést, izomfájdalmat, levertséget, hányás, hasmenést tapasztalt magán vagy közvetlen környezetében, ne látogasson el hozzánk.
Megérkezéskor alapos kézmosás, meleg vízzel és a kihelyezett fertőtlenítős kézmosóval, ezt követően a kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező.

Rendelőnkben odafigyelünk a higiéniai követelmények maximális betartására. A rendelő levegőjét rendszeresen ózonnal fertőtlenítjük. A megfelelő védelmet nyújtó FFP2 , FFP3 maszkokat és védőruhát használunk. Rendelőnkben az érintési felületeket (kilincsek, kapcsolók) folyamatosan fertőtlenítjük több ponton kézfertőtlenítőt, helyeztünk el, amelynek használatára tisztelettel,de nyomatékosan Önöket is megkérjük!

Köszönjük megértésüket!
Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

RelaxDent csapata!

IMG 6876

RelaxDent Fogászat Budapest

Általános fogászati kezelések, fogpótlások készítése és implantáció, észrevétlen fogszabályozás, otthoni és rendelői fogfehérítés, szájsebészeti beavatkozások korszerűen, fájdalommentesen.

Elérhetőségeink

Adószám: 13914075-1-43
Rendelőnk: 1094 Budapest, Ferenc körút 41. 1. em. 2.
Tel: +36 30 / 343 9875
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.fogak.hu