Legfontosabb tudnivalók fogászati kezeléseinkről

Röviden fogászati kezeléseinkről - fogszabályozás, fogfehérítés, szájsebészet

Fogászatunkon magas színvonalú fogorvosi ellátást nyújtunk. Munkatársaink egytől-egyig magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek, fogtechnika hátterünk pedig megbízható és nemzetközi színvonalú. Munkák során arra törekszünk, hogy a hozzánk fordulók a lehető legkevesebb kellemetlenség árán a legjobb eredménnyel távozzanak tőlünk.

Hiszünk abban, hogy a fogászati kezelés csak az Ön együttműködésével lehet sikeres. Pácienseinket partnernek tekintjük a beavatkozások során, ez a viszony pedig arra kötelez bennünket, hogy minden általunk végzett lépésről teljes körűen tájékoztassuk a hozzánk fordulókat. A maximális fájdalommentesség és a lehető legrövidebbre tervezett várakozási idő számunkra alapkövetelmény.

Tapasztalja meg rendelőnk hangulatát személyesen! Jelentkezzen hozzánk konzultációra és győződjön meg felkészültségünkről!

+36 30 / 343 9875

Online bejelentkezés

Miért érdemes bennünket választania?

 • Magas színvonalú fogorvosi ellátás elismert szakorvosainktól
 • Teljes körű, abszolút fájdalommentes kezelések
 • Szinte egyedülállóan három év garancia
 • Csak minőségi svájci, német, japán anyagok alkalmazása (3M-ESPE referencia rendelő)Minimálisra tervezett várakozási idő
 • Pontos, megbízható fogtechnikai háttér
 • Allergiás betegek előzetes vizsgálati eredménytől függő kezelése
 • Nagy gondot fordítunk az Ön folyamatos tájékoztatására a kezelésről, és annak lehetséges alternatíváiról
 • Egyénileg mintázott élethű fogak, hogy az elkészül fogmü mind színében, mind formavilágában alkalmazkodjon az Ön egyéniségéhez!
 • Fájdalommentes fogászati beavatkozások a fogászat minden területén.
 • Cirkonoxid kerámia pótlások, hélyak, fogbeültetés, fogfehérítés, fogszabályozás, gyermekfogászat Dr. Zöld Gábor rendelővezető fogorvos irányítása alatt.
 • Fogászati implantáció (fogbeültetés): Cam-log, Pit-easy.
 • Eszetétikai fogászat: 3M, Gradia.
 • Fogfehérítés: Beyond white.

 

Fogorvosaink arra törekszenek, hogy a beavatkozás során a lehető legkisebb fájdalmat okozzák. Ezt nem csak a legkorszerűbb érzéstelenítési eljárásokkal biztosítják, hanem azzal is, hogy kizárólag modern, minimális roncsolással járó módszerekkel dolgoznak. A szájsebészeti, fogászati kezelések előtt a pácienst mindenről behatóan tájékoztatjuk, megismertetjük a beavatkozás folyamatával. A stresszmentes, barátságos környezet segíti betegeink ellazulását, gyorsabb gyógyulást, könnyebb kezelést téve lehetővé.

Fogászatunkon teljes érzéstelenítéssel, a tökéletes fájdalommentességre törekedve végezzük a legfontosabb szájsebészeti műtéteket. Szolgáltatásaink között megtalálható a fogeltávolítás, a bölcsességfog kivétele, elő nem tört fogak eltávolítása és megnyitása, fogínybetegségek kezelése is.

Tovább a szájsebészeti beavatkozásokhoz >

A fogbeültetés, más néven implantáció egyike a legmodernebb fogászati beavatkozásoknak. A fogbeültetés során egy műgyökeret építünk a fogágyba és erre építjük fel a tökéletesen az eredeti fogra emlékeztető implantátumot. Ez az eljárás segít a fogágy egészségének megőrzésében, és a környező területek terhelése nélkül pótolja a fogat.

Fogászati implantáció - fogbeültetés >

Fogorvosaink kizárólag olyan fogfehérítési technikákat használnak, amelyek nem roncsolják a fogzománcot és emiatt szinte teljesen veszélytelenek. Fogászatunkon a napjainkban egyre népszerűbb Beyond White módszer is igénybe vehető. A Beyond White fogfehérítés során halogén lámpával világítjuk meg a fehérítővel kezelt fogsort. Az így elért világos árnyalat akár több évig is megőrizhető.

Részletesen a fogfehérítésről >

A fogszabályozás ma már felnőtt korban is hatékonyan és esztétikusan megoldható. Fogorvosaink az Ön igényeinek gondos felmérése után olyan megoldást keresnek, amely a lehető legdiszkrétebb és legeredményesebb módon szabályozza majd a fogsorát. Kezeléseink után a fogazat könnyebben tisztítható, esztétikusabb, egészségesebb.

Tudjon meg többet a fogszabályozásról itt! >

Fogászatunkon maximálisan fel vagyunk készülve a gyerekek fogadására és speciális igényeire. A legkisebbeknek is igyekszünk megnyugtató és fájdalommentes környezetet biztosítani. A kicsik speciális igényeit figyelembe véve, nagy gyakorlattal látunk el különböző baleseti sérüléseket, komplikált eseteket is.

 

RelaxDent Fogászat Budapest

Általános fogászati kezelések, fogpótlások készítése és implantáció, észrevétlen fogszabályozás, otthoni és rendelői fogfehérítés, szájsebészeti beavatkozások korszerűen, fájdalommentesen.

Elérhetőségeink

Adószám: 13914075-2-43
Rendelőnk: 1094 Budapest, Ferenc körút 41. 1. em. 2.
Tel: +36 30 / 343 9875
E-Mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.fogak.hu