Dávid véleménye

Kezelés: Sculptio - Bölcsességfog eltávolítás

Bölcsességfogaim sajnos csak későn kezdtek előbújni, a szűk hely miatt nagy fájdalmat okozott, ahogy nyomta a fogsoromat és felszakította az ínyemet. Mivel nemrég elköltöztem, interneten kerestem fogorvost. A fog kihúzása, bizonyult a lehető legjobb megoldásnak. A légkör a közel sem kellemes esemény dacára végig oldott volt. Az egyik gyökér kampós vége némi bonyodalmat jelentett, ugyanakkor fájdalmat nem éreztem. A legkellemetlenebb az egészben a folyamatos szájtátás volt. Ezek után még részletes instrukciókat és jótanácsokat kaptam a következő napokra, és egy nagyon hatékonynak bizonyuló fájdalomcsillapító porkészítményt. Bár a doktor úr felkészített rá, hogy a következő két napon fájdalmaim lehetnek, ezek - a műtétet követő bő fél naptól eltekintve - igazából elmaradtak. Jegelés, fájdalomcsillapító, pépes ételek és két napos pihenés után, a pénteki beavatkozást követő hétfőn már közel teljes értékűnek éreztem magam. Pár nap múlva már bátran mertem enni és rágni mindent. Egy hét múlva a varratok kiszedése abszolút fájdalommentes két percet vett igénybe. Azt nem mondom, hogy repesve várom, hogy két hét múlva a másik fogam kerüljön hasonlóképpen sorra, ugyanakkor teljes nyugalommal tekintek az újabb beavatkozás elébe. Hiszen félelemre semmi ok!
 
Dávid

RelaxDent Fogászat Budapest

Általános fogászati kezelések, fogpótlások készítése és implantáció, észrevétlen fogszabályozás, otthoni és rendelői fogfehérítés, szájsebészeti beavatkozások korszerűen, fájdalommentesen.

Elérhetőségeink

Adószám: 13914075-2-43
Rendelőnk: 1094 Budapest, Ferenc körút 41. 1. em. 2.
Tel: +36 30 / 343 9875
E-Mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.fogak.hu