Pácienseink véleményeiből

Amennyiben Ön is járt nálunk fogászati kezelésen, kérjük, írja meg és küldje el nekünk véleményét!

Kezelés: Implantáció

Kedves RelaxDent Fogászat!

Már három év telt el, de még mindig nagyon elégedett vagyok a fogaimmal. Most jöttem a kontrollról és nagyon jó érzés hallani, hogy minden rendben van vele. Nem érzek semmi kellemetlent, nincs fémes íz a számban, jól tudok harapni, és egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy elmozdulhatna valami. Nagyon szépen köszönöm a munkájukat, nem hittem volna benne, hogy ilyen jó lesz az eredmény!

Köszönettel:

László

Kezelés: Fogszabályozás

Két évig jártam fogszabályozásra és rögzített fogszabályzóm volt 1,5 évig. Most vették le és nagyon örülök, mert szépek lettek a fogaim. Azt hittem, hogy majd nyoma marad a fogszabályzónak, de semmi nem látszik.

Mikor először feltették a fogszabályzómat, mondták, hogy ki kell húzni a bölcsességfogamat és nagyon féltem a szájsebészettől, de nagyon gyorsan készen voltunk, és csak kicsit volt rossz utána. Most jó, mert érzem, hogy sokkal jobban meg tudom mosni a fogaimat és szerintem szebb is.

Mindenkinek azt szeretném mondani, hogy lehet, hogy a fogszabályozás nem esik jól, de csak ki kell bírni és utána jó lesz az eredmény. Én is nagyon örülök, hogy megcsináltattam és ajánlom mindenkinek!

Eszti

Kezelés: Bölcsességfog eltávolítás

Kedves Doktor Úr!

Nagyon szépen köszönöm azt a figyelmet és szeretetet, ahogyan kezelte a fiamat! Gergő 15 éves, és múlt hét szerdán járt önöknél bölcsességfog kivételen. Egyszer már kerültünk a szájsebészetre a felső fogai eltávolításánál és nagyon féltünk a beavatkozástól. Az Önök fogászatán tapasztalt kedves légkör és jó hangulat felülírták az eddigi rossz tapasztalatainkat. A műtét szinte fájdalommentes volt, a fiam utána alig panaszkodott, átaludta az éjszakát és másnap enni is tudott.

Az ő nevében is köszönöm a munkájukat!

Gréti

Kezelés: Fogfehérítés

Kedves Fogorvosok!

Két napja csináltak nálam fogfehérítést és teljesen elégedett vagyok. Nagyon szépek lettek a fogaim és nem is fáj. Mindig az hittem, hogy a fogfehérítés veszélyes, de egyáltalán nem érzem, hogy elvékonyodtak volna a fogaim, vagy érdesebb lenne a fogzománcom.

Maga a kezelés sem volt fájdalmas. Nem túl szórakoztató sínnel a számban a lámpa alatt feküdni, de mindenkinek ajánlom, tökéletesen megéri az eredmény!

Eszti

Kezelés: Implantáció

Kedves Leendő Vendégek!

54 éve élünk a feleségemmel Németországban. De betegség idején, ha tehetjük ma is visszajövünk Magyarországra, mert megnyugtató légkört keresünk. Ezzel együtt mondhatunk, Zöld Doktor Úr a legjobb fogorvos Budapesten. Mind a ketten nagyon szeretjük a kedvességét. Igazi német precizitás magyaros vendégszeretettel! Minden fogászat előtt aggódunk, hogy csak később tudunk haza indulni a fájdalom miatt, de eddig sosem volt ebből probléma. Mind a ketten öregek vagyunk már, sok a baj a fogainkkal, a vércukorral, vérnyomással is, de a Doktor Úréknál erre is nagyon figyelnek. Mindig biztonságban és nyugodtan érezzük magunkat.

Köszönjük szépen a Doktor Úr munkáját és ajánljuk a RelaxDent fogászatot mindenkinek!

Georg Horvath

Kezelés: implantáció

Üdvözlöm Doktor úr!

Kiszedték a varratokat es nagyon szep, jól sikerült a műtét. Azt mondta a fogorvos: ügyes, szép munka volt. Még egy picit érzekeny, de az már semmi. Köszönöm szépen Doktor úr, a viszontlátásra.

Piroska

Kezelés: implantáció

Kedves Doktor ښr!

Szeretném megköszönni a gyors és teljesen fájdalommentes műtéteket. Magam sem gondoltam, hogy az implantációt, a rémhírekkel ellentétben ennyire kiméletesen lehet megoldani. A felírt fájdalom csillapítót mindenestre eltettem, arra az esetre ha tényleg fáj majd valamim. Ismeretségi körömben is bátran tudom ajánlani az Önök rendelőjét, mert száz százalékig elégedett vagyok az eddigiekkel mind szakmailag, mind pedig emberileg.

Üdvözlettel:
Hédi

Kezelés: Arcüreg műtéttel kombinált implantáció (fogbeültetés-nyitott sinus-lift)

Kedves Doctor Úr!

Minden probléma nélküll haza érkeztem. A seb begyógyult és mar semmi nyoma nincs annak, hogy egy operáción mentem keresztül. Nagyon örülök a kitűnő eredménynek és nagyon köszönom a jó munkát. Remélem, továbbra sem lesz semmi probléma. Majd 6 hónap múlva újra jelentkezem. Alig tudok várni arra, hogy a fogakat meg lehessen csinálni.
Mégegyszer köszönök mindent.

Csaba

Kezelés: Sculptio - Bölcsességfog eltávolítás

Bölcsességfogaim sajnos csak későn kezdtek előbújni, a szűk hely miatt nagy fájdalmat okozott, ahogy nyomta a fogsoromat és felszakította az ínyemet. Mivel nemrég elköltöztem, interneten kerestem fogorvost. A fog kihúzása, bizonyult a lehető legjobb megoldásnak. A légkör a közel sem kellemes esemény dacára végig oldott volt. Az egyik gyökér kampós vége némi bonyodalmat jelentett, ugyanakkor fájdalmat nem éreztem. A legkellemetlenebb az egészben a folyamatos szájtátás volt. Ezek után még részletes instrukciókat és jótanácsokat kaptam a következő napokra, és egy nagyon hatékonynak bizonyuló fájdalomcsillapító porkészítményt. Bár a doktor úr felkészített rá, hogy a következő két napon fájdalmaim lehetnek, ezek - a műtétet követő bő fél naptól eltekintve - igazából elmaradtak. Jegelés, fájdalomcsillapító, pépes ételek és két napos pihenés után, a pénteki beavatkozást követő hétfőn már közel teljes értékűnek éreztem magam. Pár nap múlva már bátran mertem enni és rágni mindent. Egy hét múlva a varratok kiszedése abszolút fájdalommentes két percet vett igénybe. Azt nem mondom, hogy repesve várom, hogy két hét múlva a másik fogam kerüljön hasonlóképpen sorra, ugyanakkor teljes nyugalommal tekintek az újabb beavatkozás elébe. Hiszen félelemre semmi ok!
 
Dávid

RelaxDent Fogászat Budapest

Általános fogászati kezelések, fogpótlások készítése és implantáció, észrevétlen fogszabályozás, otthoni és rendelői fogfehérítés, szájsebészeti beavatkozások korszerűen, fájdalommentesen.

Elérhetőségeink

Adószám: 13914075-2-43
Rendelőnk: 1094 Budapest, Ferenc körút 41. 1. em. 2.
Tel: +36 30 / 343 9875
E-Mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.fogak.hu