Pácienseink véleményeiből

Amennyiben Ön is járt nálunk fogászati kezelésen, kérjük, írja meg és küldje el nekünk véleményét!

Renáta véleménye

Kezelés: általános kezelése
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Kezelések fájdalommentesek, ha mégis fájna lehetőség van + fájdalomcsillapítást kérni. Jeleztem a kezelés első napján, hogy rossz gyerekkori élmény miatt (sztk fogorvos) rettenetesen félek az egész kezeléstől -mindentől is – a doktornő ezt nagyon jól tudta kezelni, sikerült megnyugtatnia.
Következő kezelése már nem remegve mentem. Fogkő leszedésnél is nagyon figyelmes volt a másik doktornő, kértem, hogy tájékoztasson mi történik, mert ez kicsit megnyugtat, így is történt, ha kértem tartott egy kis szünetet is.
Szóval köszönöm, hogy léteznek ilyen orvosok! 💛

Athina véleménye

Kezelés: Általános kezelések
Vélemény tétel módja: Google értéke

Nagyon profi hely! Páromnak elég erős garat reflexe van de olyan ügyes a doktor úr hogy semmi gond nem volt. Nagyon precízek! Teljes körű tájékoztatást adnak. Nagyon precízek!

János véleménye

Kezelés: Fogpótlás
Vélemény tétel módja: Email

Tisztelt Zöld Gábor úr !
Nagyon szépen köszönöm a mai fogászati ellátást ! Természetesen nem csak a költségmentesség miatt!
KORREKTSÉG ! / mai Világban ritka, mint a Magyar válogatott csoportelsősége!!! /

Üdvözlettel: János 2016. 06. 23.
Jó egészséget Önnek, és Családjának !

Tibor véleménye

Kezelés: Általános kezelések
Vélemény tétel módja: Google értékelés

A Doktor Úr rendkívül nagy szaktudással rendelkezik és elhivatott. Látszik rajta, hogy imádja a szakmáját. Teljesen fájdalommentesen készítette az implantátumom! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm szépen!

Erika véleménye

Kezelés: Implantáció
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Zöld Gábor dr. úr remek fogorvos. Kizárólag csak jót mondhatok róla. Precíz, türelmes, kedves. Nagy tapasztalatú, nagy tudású szakember. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani. Körtvési Varga Erika

Melinda véleménye

Kezelés: Implantáció
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Dr. Zöld Gábornak köszönhetem, hogy újból szép lett a mosolyom és még be sem fejeztük a kezelést 🙂 Pedig nincs egyszerű dolga velem, de megéri a sok munka! Még este 8kor is ugyanolyan türelemmel, dolgozik mintha akkor kezdené a napot. Nem csapja össze a munkát, de jó tempóban dolgozik. Az asszisztensek mindig nagyon kedvesek és segítőkészek és nagyon jó a humorérzékük 🙂 Az árak nincsenek az egekben. Néha kicsit várni kell a leegyeztetett időpont ellenére, de ez is azt bizonyítja, hogy egyik beteget sem engedik útjára alapos ellátás nélkül.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki megbízható és teljeskörű fogászati ellátást keres.

Chritopher véleménye

Kezelés: Implantáció
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Dr Zöld Gábor úr!
Köszönöm a ellátást. Árban korekt,hibamentes, ellátásban volt részem. Soha nem volt ilyen fájdalom mentes. Féltem idáig a fogászattól de most már nem.
Az előzző értékelésem nem jó sorendben csillagoztam.
Köszönöm.

Tímea véleménye

Kezelés: Implantáció
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Évek óta járok a rendelőbe. Bármilyen problémával is kerestem meg Dr. Zöld Gábor doktor Urat, odafigyeléssel, szaktudással és nem utolsó sorban maximális türelemmel fogadott. A beavatkozások utáni teendőkkel és tanácsokkal ellátott. Ha probléma vagy kérdés merült fel bennem, mindig rendelkezésre állt soron kívül is. Jó szívvel ajánlom bárkinek. Kellemes környezet és tökéletes Csapat.

Zsuzsa véleménye

Kezelés: Általános kezelések
Vélemény tétel módja: Google értékelés

A legjobb fogorvosi rendelő, ahol valaha voltam. Profi, kedves, segítőkész orvosok, asszisztensek. A kezelések eredményével is tökéletesen elégedett vagyok. Köszönöm.

Barbara véleménye

Kezelés: Általános kezelések
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Eddig Herberger Doktor Úr szakértelmével voltam maximálisan megelégedve, de sor került egy implantátum beültetésre amit Zöld Doktor Úr végzett, így most már az ő felkészültségéről is tudok véleményt alkotni. Teljeskörű tájékoztatást kaptam a beavatkozással kapcsolatban, maga a műtét fájdalommentes volt, és az azt követő napokban is inkább kellemetlenséget éreztem mint fájdalmat.
Bátran ajánlom mindenkinek a fogászatot és az eljárást is, nem fog senki sem csalódni, mind emberileg, mind szakmailag a legjobb kezekben lesz, bármilyen beavatkozásról is van szó.

Gergely véleménye

Kezelés: Általános kezelések
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Dr. Herberger Máténál volt időpontom. Letört egy darab a fogamból. Mint megtudtam három oldali szuvasodásom volt, és ez okozta a problémát. Amíg az érzéstelenítő hatni kezdett, a doktor úr leszedte a fogkövemet, ellátott tanácsokkal. Ezután jószerivel még zsibbadást sem éreztem. Fogkőlevétel, fúrás és tömés nem tartott tovább húsz percnél. Minden lépésről közérthetően tájékoztatott, így mindig tudtam, hogy mi fog történni és hol tartunk. Gyakorlatilag újraalkotta a fogamat, a rágófelülete – ami ezelőtt egyetlen nagy lyuk volt – teljesen természetesnek tűnik, gyönyörűen kidolgozott barázdákkal. Abszolút elégedett vagyok, következő hónapra le is foglaltam nála egy új időpontot. A rendelő könnyen megközelíthető, tiszta és ízlésesen berendezett, a szék modern és kényelmes volt. Olyan, mintha csak egy kényelmes szünetet töltöttem volna ott.

Katalin véleménye

Kezelés: Általános kezelések
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Profi csapat, szuper ellátás, minden tiszta, higiénikus és tényleg fájdalommentes 🙂

Bernadett véleménye

Kezelés: Általános kezelések
Vélemény tétel módja: Google értékelés

A legjobb rendelő, ahol valaha voltam. Mind a tömés, mind a fogkő eltávolítás a lehető legprofibb és fájdalommentesebb módon történt.

Tamás véleménye

Kezelés: Általános kezelések
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Köszönöm, az ellátás és az ár érték aránya tökéletes, és fájdalom mentes volt…legközelebb sem lesz kérdés hogy önökhöz fordulok.
köszönöm szépen
Üdv:F.Tamás

Alexandra véleménye

Kezelés: Általános kezelések
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Évek óta visszatérő páciens vagyok a rendelőben többek közt azért, mert mindig szem előtt tartják az egyéni fájdalomküszöböt, valamint folyamatosan törekednek a fejlesztésre. Tegnap utolsóként vártam soromra, ennek ellenére kedvesen, profin végezték a munkájukat. Szakértelmüknek és egy új berendezésnek köszönhetően a kezelés is abszolút fájdalommentes volt, amit ezúton is nagyon köszönök! 🙂

Zenina véleménye

Kezelés: Bölcsességfog eltávolítás
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Zöld doktorál és kedves szőke Asszisztensénél jártam tegnap, bölcsességfog műtéti úton való eltávolítása miatt.
A műtét előtt kb. 20 perc azzal ment el, hogy a Doktor Úrék próbáltak megnyugtatni és elviselték a rinyálásomat, mivel iszonyatosan félek a tűktől és még az ínyembe sosem kaptam érzéstelenítő injekciót, valamint eddig nem igazán voltak jó élmények a fogászati beavatkozások számomra és persze láttam a szenvedő családtagokat bölcsességfog eltávolítása után (???? hova mehettek szegények????). Miután tisztáztuk, hogy biztosan akarom a műtétet, sőt, egy helyett inkább egyből két fog legyen eltávolítva (a doktor úr valahogyan elvarázsolhatott, hogy így döntöttem 😀 ), bele is vágtunk.
Aki fél az injekciótól, annak most mondom, közel sem (KÖZEL SEM!!!!) olyan rossz, mint amilyennek hiszi az ember. A Doktor Úr tanácsára szem becsuk, száj kinyit, és szinte észre sem lehet venni. Még a legérzékenyebb helyen is teljesen túlélhető volt, és ez tőlem nagy szó.
A műtét után kolléganőm megkérdezte, milyen volt, amire csak annyit vágram rá, „Rohadt jó!”. Persze ő azt mondta, ne szórakozzak vele, de az a durva, hogy komolyan mondtam. Úgy tudnám jellemezni a műtétet, hogy jól éreztem magam közben. A Doktor Úr és kedves Asszisztense igazán jó táraság, közben sokat mosolyogtam, nevettem, bármilyen hülyén is hangzik. Az éjszaka is teljesen jól telt, két fájdalomcsillapító és egy kis fagyasztott petrezselyem hatására teljesen fájdalommentesen, jól aludtam (ismerősi tanácsra kissé több párnán, mint általában, és a hátamon fekve, de ki tudja, lehet, másnak más válik be, nekem háton fekve tűnik legkevésbé terheltnek az állkapcsom).

Szóval, összefoglalva, tök jó volt, jól éreztem magam, EGYÁLTALÁN nem fájt, nem éreztem magam stresszes páciensnek, akit éppen műtenek, az injekciótól sem kell félni, és tuti, hogy visszamegyek még.
Ez akkora kellemes csalódás volt, amekkorát talán még sosem éltem át. Teljesen valótlan kép volt kialakulva bennem erről az egészről (Bár az, hogy ez megváltozott, gondolom annak köszönhető, hogy hozzájuk mentem).

Ajánlom őket!

Evelin véleménye

Kezelés: Fogeltávolítás
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Korábbi SZTK-ban szerzett rossz élményim miatt rettegve mentem a doktor úrhoz. De tényleg, annyira féltem a fogorvostól, hogy attól görcsbe rándult a gyomrom, ha fogkrém reklámot láttam. A székben ülve is a sírás kerülgetett, de az asszisztent hölgy (ezúton is köszönöm neki) kedvesen szóba elegyedett velem és elterelte a figyelmem. A doktor úr nagyon kedves és türelmes volt, és a komoly beavatkozás ellenére nagyon gyorsan és fájdalommentesen dolgozott. Teljesen meglepődtem, mikor közölte, hogy kész vagyunk. Felsorolta, hogy mit csinált meg, a szemeim előtt pedig elkezdtek peregni a dollárjelek. A második pozitív meglepetés az összeg volt, mert legalább a duplájára számítottam. Jövő héten megyek a következő kezelésre. Köszönöm, hogy elmúlt a görcs a gyomromból 🙂

Éva véleménye

Kezelés: Általános kezelés
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Én ma este jártam ezen a szupi helyen. Le a kalappal a doktor nénim előtt, és a kis asszisztense is tünemény volt.

Ivett és Lajos véleménye

Kezelés: Cirkón híd, Gyökérkezelés
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Köszönöm a magas szintű szakmai tudást, a gyönyörű igényes környezetet, a legkorszerübb eszközöket, és mindenkinek a kedvességét.

Dániel véleménye

Kezelés: Ciszta eltávolítás
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Az országban több magánrendelőt is felkerestem, azonban nem vállalták el állcsont cisztám eltávolítását a felmerülő kockázati tényezők miatt. A kórházi műtétet és körülményeket elkerülve utolsó reménysugárként kaptam egy ajánlást dr. Zöld Gáborhoz, a RelaxDent Fogászati Centrum főorvosához. A 2 órás beavatkozás alatt végig jó hangulat uralkodott a rendelőben, a doktor úr poénjai teljesen elterelték a figyelmemet. A műtét tökéletesen sikerült, azóta eltelt majdnem egy év, nagyon elégedett vagyok!
Utólag is köszönettel tartozom a RelaxDent fiatalos, jó hangulatú és profi csapatának! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Bori véleménye

Kezelés: Bölcsességfog eltávolítás
Vélemény tétel módja: Google értékelés

RelaxDent csapatának tagjaként talán elfogultságnak hangzik, de Zöld Gábor doktorúr remek munkát végzett alsó-felső bölcsességfogaim eltávolítása során! A beavatkozás szokásosan jó hangulatban telt, a lábadozás pedig rövidre sikerült. A szék másik oldalán sem gazdagodtam rossz élménnyel. 🙂 Köszönöm!

Dávid véleménye

Kezelés: általános kezelése
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Profi szakemberek akik emberként foglalkoznak a páciensekkel. Koszonom

Péter véleménye

Kezelés: általános kezelése
Vélemény tétel módja: Google értékelés

Több éve járok ide, eddig minden problémámat profin orvosolták.

Dan véleménye

Kezelés: Fogtömés
Vélemény tétel módja: Google értékelés

(A Google fordítása) A legjobb fogorvos. Fogászati ​​műtét, fájdalom nélkül. Szuper boldog ügyfél.

(Eredeti) Best dentist ever. A dental surgery solved with no pain at all. A super happy customer.

László véleménye

Kezelés: Implantáció
Vélemény tétel módja: Email

Kedves RelaxDent Fogászat!

Már három év telt el, de még mindig nagyon elégedett vagyok a fogaimmal. Most jöttem a kontrollról és nagyon jó érzés hallani, hogy minden rendben van vele. Nem érzek semmi kellemetlent, nincs fémes íz a számban, jól tudok harapni, és egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy elmozdulhatna valami. Nagyon szépen köszönöm a munkájukat, nem hittem volna benne, hogy ilyen jó lesz az eredmény!

Köszönettel:
László

Eszter véleménye

Kezelés: Fogszabályozás
Vélemény tétel módja: Email

Két évig jártam fogszabályozásra és rögzített fogszabályzóm volt 1,5 évig. Most vették le és nagyon örülök, mert szépek lettek a fogaim. Azt hittem, hogy majd nyoma marad a fogszabályzónak, de semmi nem látszik.
Mikor először feltették a fogszabályzómat, mondták, hogy ki kell húzni a bölcsességfogamat és nagyon féltem a szájsebészettől, de nagyon gyorsan készen voltunk, és csak kicsit volt rossz utána. Most jó, mert érzem, hogy sokkal jobban meg tudom mosni a fogaimat és szerintem szebb is.
Mindenkinek azt szeretném mondani, hogy lehet, hogy a fogszabályozás nem esik jól, de csak ki kell bírni és utána jó lesz az eredmény. Én is nagyon örülök, hogy megcsináltattam és ajánlom mindenkinek!

Eszti

Gréti és Gergő véleménye

Kezelés: Bölcsességfog eltávolítás
Vélemény tétel módja: Email

Kedves Doktor Úr!

Nagyon szépen köszönöm azt a figyelmet és szeretetet, ahogyan kezelte a fiamat! Gergő 17 éves, és múlt hét szerdán járt önöknél bölcsességfog kivételen. Egyszer már kerültünk a szájsebészetre a felső fogai eltávolításánál és nagyon féltünk a beavatkozástól. Az Önök fogászatán tapasztalt kedves légkör és jó hangulat felülírták az eddigi rossz tapasztalatainkat. A műtét szinte fájdalommentes volt, a fiam utána alig panaszkodott, átaludta az éjszakát és másnap enni is tudott.
Az ő nevében is köszönöm a munkájukat!

Gréti

Alexandra véleménye

Kezelés: Fogfehérítés
Vélemény tétel módja: Email

Kedves Fogorvosok!

Két napja csináltak nálam fogfehérítést és teljesen elégedett vagyok. Nagyon szépek lettek a fogaim és nem is fáj. Mindig az hittem, hogy a fogfehérítés veszélyes, de egyáltalán nem érzem, hogy elvékonyodtak volna a fogaim, vagy érdesebb lenne a fogzománcom.
Maga a kezelés sem volt fájdalmas. Nem túl szórakoztató szájpecekkel a számban a lámpa alatt feküdni, de mindenkinek ajánlom, tökéletesen megéri az eredmény!

Szandi

Georg véleménye

Kezelés: Implantáció
Vélemény tétel módja: Email

Kedves Leendő Vendégek!

54 éve élünk a feleségemmel Németországban. De betegség idején, ha tehetjük ma is visszajövünk Magyarországra, mert megnyugtató légkört keresünk. Ezzel együtt mondhatunk, Zöld Doktor Úr a legjobb fogorvos Budapesten. Mind a ketten nagyon szeretjük a kedvességét. Igazi német precizitás magyaros vendégszeretettel! Minden fogászat előtt aggódunk, hogy csak később tudunk haza indulni a fájdalom miatt, de eddig sosem volt ebből probléma. Mind a ketten öregek vagyunk már, sok a baj a fogainkkal, a vércukorral, vérnyomással is, de a Doktor Úréknál erre is nagyon figyelnek. Mindig biztonságban és nyugodtan érezzük magunkat.
Köszönjük szépen a Doktor Úr munkáját és ajánljuk a RelaxDent fogászatot mindenkinek!

Georg Horvath

Piroska véleménye

Kezelés: implantáció
Vélemény tétel módja: Email

Üdvözlöm Doktor úr!

Kiszedték a varratokat es nagyon szep, jól sikerült a műtét. Azt mondta a fogorvos: ügyes, szép munka volt. Még egy picit érzekeny, de az már semmi. Köszönöm szépen Doktor úr, a viszontlátásra.

Piroska

Dávid véleménye

Kezelés: Sculptio – Bölcsességfog eltávolítás
Vélemény tétel módja: Email

Bölcsességfogaim sajnos csak későn kezdtek előbújni, a szűk hely miatt nagy fájdalmat okozott, ahogy nyomta a fogsoromat és felszakította az ínyemet. Mivel nemrég elköltöztem, interneten kerestem fogorvost. A fog kihúzása, bizonyult a lehető legjobb megoldásnak. A légkör a közel sem kellemes esemény dacára végig oldott volt. Az egyik gyökér kampós vége némi bonyodalmat jelentett, ugyanakkor fájdalmat nem éreztem. A legkellemetlenebb az egészben a folyamatos szájtátás volt. Ezek után még részletes instrukciókat és jótanácsokat kaptam a következő napokra, és egy nagyon hatékonynak bizonyuló fájdalomcsillapító porkészítményt. Bár a doktor úr felkészített rá, hogy a következő két napon fájdalmaim lehetnek, ezek – a műtétet követő bő fél naptól eltekintve – igazából elmaradtak. Jegelés, fájdalomcsillapító, pépes ételek és két napos pihenés után, a pénteki beavatkozást követő hétfőn már közel teljes értékűnek éreztem magam. Pár nap múlva már bátran mertem enni és rágni mindent. Egy hét múlva a varratok kiszedése abszolút fájdalommentes két percet vett igénybe. Azt nem mondom, hogy repesve várom, hogy két hét múlva a másik fogam kerüljön hasonlóképpen sorra, ugyanakkor teljes nyugalommal tekintek az újabb beavatkozás elébe. Hiszen félelemre semmi ok!

Dávid

Csaba véleménye

Kezelés: Arcüreg műtéttel kombinált implantáció (fogbeültetés-nyitott sinus-lift)
Vélemény tétel módja: Email

Kedves Doctor Úr!

Minden probléma nélküll haza érkeztem. A seb begyógyult és mar semmi nyoma nincs annak, hogy egy operáción mentem keresztül. Nagyon örülök a kitűnő eredménynek és nagyon köszönom a jó munkát. Remélem, továbbra sem lesz semmi probléma. Majd 6 hónap múlva újra jelentkezem. Alig tudok várni arra, hogy a fogakat meg lehessen csinálni.
Mégegyszer köszönök mindent.

Csaba

Hédi véleménye

Kezelés: Implantáció
Vélemény tétel módja: Email

Kedves Doktor Úr!

Szeretném megköszönni a gyors és teljesen fájdalommentes műtéteket. Magam sem gondoltam, hogy az implantációt, a rémhírekkel ellentétben ennyire kiméletesen lehet megoldani. A felírt fájdalom csillapítót mindenestre eltettem, arra az esetre ha tényleg fáj majd valamim. Ismeretségi körömben is bátran tudom ajánlani az Önök rendelőjét, mert száz százalékig elégedett vagyok az eddigiekkel mind szakmailag, mind pedig emberileg.

Üdvözlettel:
Hédi

telefonoes elérhetőségünk időpont foglalás fogászati kezelésre

+36 (30) 343 9875

bejelentkezes@fogak.hu

Online időpont fogalás