A fogászat nem egy szakma – fogorvosnak lenni a hivatásunk

A fogászat a hivatásunk!

Sokszor kérdezték már meg tőlem, hogy miért döntöttem úgy, hogy fogorvos leszek. Ha visszagondolok arra, hogy 19 éves fejjel miért léptem a fogorvosi pályára, akkor az őszinte válaszom az, hogy nem tudom. Abban azonban 100%-ig biztos vagyok, ha újra választanom kellene, akkor megint ezt választanám. Ezt a szakmát nekem találták ki. És amikor úgy alakult, hogy fogászatunkra munkatársakat kellet választanom magam mellé, akkor elsődlegesen ugyan ezt az ELHIVATOTTSÁG-ot kerestem bennük. Így utólagosan pedig szerencsének tartom magam, hogy megtaláltam őket, akik most a RelaxDent Fogászati és Implantációs Centrumt csapatát alkotják.

A további gondolatokat közösen gyűjtöttük Össze néhány címszóban úgy, hogy mindenki hozzátette azt, ami számára a legfontosabb.

Tapasztalja meg rendelőnk hangulatát személyesen! Jelentkezzen hozzánk konzultációra és győződjön meg felkészültségünkről!

Ez a fogászat Önről szól!

Munkatársaink, hisznek abban, hogy tökéleteset csak úgy alkothatnak, ha Önt helyezik a középpontba. Ha partnerként tekintenek Önre, meghallgatják az igényit és a szakmai irányelvek figyelembevételével részletesen tájékoztatják, akár több megoldási lehetőséget felkínálva érintve a fogászati szakma minden területére, mint: esztétikai fogászat, szájsebészet, implantáció vagy fogszabályzás. Sajnos ennek az is része lehet, hogy fogai vagy az Ön egészsége védelmébe, akár szembe fordulnak az Ön elképzeléseivel is. Kérem higgye el, amikor a fogászati székünkben ül úgy tekintünk Önre, mint közeli hozzátartozónkra, akinek a legjobbat akarjuk.

Mintha haza érkezne!

Tudom kicsit meredeken hangzik, de így igaz! A sokadik alkalommal érkező pácienseink már mint haza jönnének, mintha közeli ismerőseink lennének. Gyakran fordul elő, hogy már az első fogorvosi kezelésen átesve megtörik a jég és kialakul a BIZALOM. Tudjuk azt mekkora megelőlegezett bizalom kell ahhoz, hogy akár ismeretlenül eljöjjön hozzánk, beüljön a székünkbe. Munkatársainkkal azon igyekszünk, hogy egy oldott légkört biztosítva leküzdjük az Ön esetleges félelmeit, hogy bebizonyíthassuk érdemes volt minket választani.

Egy megbízható csapat várja!

Csapatban dolgozunk, mert a fogászati szakmát is érintő folyamatos technikai fejlődés és napról napra megújuló tudásanyag megkívánja, hogy az orvos a fogászaton belül is irányultságot válasszon, szakosodjon. Így biztosíthatjuk Önnek, hogy a bonyolult esetekben is tudja valaki a megoldást és képeslegyen azt a legprofibb szinten biztosítani is. Legyen szó akár esztétikai fogászatról, szájsebészetről, implantációról vagy fogszabályzásról. Nem hiszünk a túl nagyra nőt kaotikus rendszerekben, ahol a sok orvos között elveszik a egyén és nem lesz más a végén csak egy kartotékozott beteg.

Aki gyorsan segít kétszer segít!

A RelaxDent Fogászat és Implantációs Centrum sürgős esetben soron kívüli segítséget nyújt Önnek. A tőlünk telhető legrövidebb időn belül fogadjuk.

Mindenki más, mindenki egyéniség!

A kreatív fogorvos nem a száraz tényeket használja, hanem adaptálja a tudást. Kollégáink jól tudják mindenki más, nincs két egyforma szituáció, de nincs lehetetlen. Fogtechnikusaink nem fogakat készítenek Ők alkotnak, ha kell személyesen vesznek részt a munkába, konzultálnak Önnel, hogy a leg élethűbb, az arcvonásokkal harmonizáló fogakat készíthessenek.

A fájdalom nálunk elfogadhatatlan!

Sajnos az érzéstelenítő beadása elkerülhetetlen, de felületi spray/zselé használatával igyekszünk ezt a kellemetlenséget is minimalizálni. Nem kapkodunk, türelmesek vagyunk! Az Önöktől kapott visszajelzések alapján bátran kijelenthetem az új típusú fecskendők és az érzéstelenítő szerek széles skálájának használatával elértük, hogy a RelaxDent a nyugalom fogászata lehessen. Ha azt Ön igényli és/vagy szükséges, akkor akár a szedáció is megoldás lehet.

Mindig van okosabb, akitől tanulhatunk!

Nem sajnálunk időt és energiát fektetni abba, hogy a legjobbaktól tanulhassunk. Rendszeresen veszünk rész fogászati továbbképzéseken és igyekszünk ezt kellő gondossággal adaptálni a mindennapi gyakorlatba. Büszke vagyok rá, hogy legjobb hazai és külföldi fogorvos kollégákkal sikerült szeméjes barátságot kialakítanom, így részt vehettem olyan képzéseken, ahol akár több éves várólisták vannak.

Újabb nap, újabb innováció!

A technikai fejlődés rettentően gyors a fogászatban is. Az implantáció, a szájsebészet területén napi szinten jelennek meg újítások. Az esztétikában a digitális fogászat hoz új innovációt. Nap mint nap jelennek meg új anyagok, gépek melyek segítségével az eddig bonyolult eset hétköznapivá válik. Eszközeinket és anyag kínálatunkat rendszeresen fejlesztjük bővítjük, de odafigyelünk a szakmai megalapozottságra, csak már jól dokumentált biztos cégek kínálatát építjük be a mindennapi gyakorlatba.

Anyagot csak megbízható forrásból!

Csak dokumentált, certifikált anyagokat alkalmazunk. Nem ültetünk be utcáról betérő kereskedőktől vásárolt olcsó implantátumot nagy haszonnal. Nem készítünk bizonytalan eredetű forrásból származó olcsó cirkón fogpótlásokat, melyekben akár radioaktív izotópok lehetnek. Nem itt sem kötünk kompromisszumot, hogy is tehetnénk hiszen egészségünkről van szó!

Miért érdemes bennünket választania?

9

Magas színvonalú fogorvosi ellátás elhivatott szakorvosainktól

9

Teljes körű, abszolút fájdalommentes fogászati kezelések

9

Szinte egyedülállóan három év garancia a fogpótlásokra

9

Csak minőségi biztos háttérrel rendelkező anyagok alkalmazása (3M-ESPE referencia rendelő)

9

Minimálisra tervezett várakozási idő

9

Pontos, megbízható fogtechnikai háttér

9

Allergiás betegek előzetes vizsgálati eredménytől függő kezelése

9

Nagy gondot fordítunk az Ön folyamatos tájékoztatására a kezelésről, és annak lehetséges alternatíváiról

9

Egyénileg mintázott élethű fogak, hogy az elkészült fogmű mind színében, mind formavilágában alkalmazkodjon az Ön egyéniségéhez!

9

Teljes körűen felszerelt fogorvosi rendelő: Röntgen, CT - 3D képalkotás, Pieso sebészet, Gépi gyökérkezelés NiTi eszközökkel, Digitális mosolytervezés

9

Cirkon pótlások, préskerámia pótlások, héjak, fogbeültetés, szájsebészet, csontpótlások, implantáció, fogfehérítés, fogszabályozás, gyermekfogászat specialistákkal összehangolt csapatmunkában.

9

Fogászati implantáció (fogbeültetés): NobeBiocare (Svéd - prémium kategóriás), Callus (Német- felső kategóriás) implantátumokkal.

9

Azonnali implantáció azonnali terhelés - AllOn4 AllOn6.

9

Fogfehérítés: Zoom2 a legmegbízhatóbb rendszer.

Röviden fogászati kezeléseinkről – fogszabályozás, fogfehérítés, szájsebészet, implantáció

Fájdalommentes fogászat

Fogorvosaink elkötelezettek, a fájdalommentes kezelések melett. Ezt nem csak a legkorszerűbb érzéstelenítési eljárásokkal biztosítják, hanem azzal is, hogy kizárólag modern, minimálinvazív módszerekkel dolgoznak. Az érzéstelenítő beadását megelőzően a felületi nyálkahártyát srayvel érzéstelenítjük. A szájsebészeti, fogászati kezelések előtt a pácienst mindenről körültekintően tájékoztatjuk, megismertetjük a beavatkozás folyamatával. A stresszmentes, barátságos környezet segíti betegeink ellazulását, gyorsabb gyógyulást, könnyebb kezelést téve lehetővé.

Szájsebészeti beavatkozások

Fogászatunkon teljes érzéstelenítéssel, a tökéletes fájdalommentességre törekedve végezzük a legfontosabb szájsebészeti műtéteket. Szolgáltatásaink között megtalálható a fogeltávolítás, a bölcsességfog kivétele, elő nem tört fogak eltávolítása és megnyitása,  csontpótlások, GBR regenerácios technika, ínyplasztika,  fogínybetegségek kezelése is.

Tovább a szájsebészeti beavatkozásokhoz >

Fogbeültetés

A fogbeültetés, más néven implantáció egyike a legmodernebb fogászati beavatkozásoknak. A fogbeültetés során egy műgyökeret az az implantátumot építünk a fogágyba és erre építjük fel a tökéletesen az eredeti fogra emlékeztető anattómikus koronát. Ez az eljárás segít a fogágy egészségének megőrzésében, és a környező fogak  csiszolása nélkül pótolja a hiányzó fogakat.

Fogászati implantáció – fogbeültetés >

Fogfehérítés

Fogorvosaink kizárólag olyan fogfehérítési technikákat használnak, amelyek nem roncsolják a fogzománcot és szakszerű alkalmazás  teljesen veszélytelenek. Fogászatunkon a napjainkban a méltán legszerűbb Zoom2 módszer is igénybe vehető. A Zoom2  fogfehérítés során halogén lámpával világítjuk meg a fehérítővel kezelt fogsort. Az így elért világos árnyalat akár több évig is megőrizhető.

Részletesen a fogfehérítésről >

Fogszabályozás felnőtt korban is

A fogszabályozás ma már felnőtt korban is hatékonyan és esztétikusan megoldható. Fogorvosaink az Ön igényeinek gondos felmérése után olyan megoldást keresnek, amely a lehető legdiszkrétebb és legeredményesebb módon szabályozza majd a fogsorát. Kezeléseink után a fogazat könnyebben tisztítható, esztétikusabb, egészségesebb.

Tudjon meg többet a fogszabályozásról itt! >

Gyerekfogászat

Fogászatunkon maximálisan fel vagyunk készülve a gyerekek fogadására és speciális igényeire. A legkisebbeknek is igyekszünk megnyugtató és fájdalommentes környezetet biztosítani. A kicsik speciális igényeit figyelembe véve, nagy gyakorlattal látunk el különböző baleseti sérüléseket, komplikált eseteket is.

Bejelentkezés

    telefonoes elérhetőségünk időpont foglalás fogászati kezelésre

    +36 (30) 343 9875

    bejelentkezes@fogak.hu

    Online időpont fogalás