2020. máj 10. | Hírek

Fogászati központunkban a vonatkozó 2020.05.03. kelt Prof. Dr. Kásler Miklós által aláírt eljárásrend adta lehetőséggel élve a kezeléseket újraindítottuk!
Kérjük minden kedves páciensünket, hogy a kezelések igénybevétele kapcsán a következő tájékoztatást feltétlenül tekintsék meg és próbálják azt a lehetőségekhez mérten mérlegelni és betartani. Az eljárásrend elfogadása közös érdekünk! Megértésüket és együttműködésüket megköszönve:

RelaxDent Fogászati Centrum csapata.

Tájékoztatjuk pácienseinket, hogy rendelőnk az eddig is magas higiéniai követelményeken felül mindent megtesz a koronavírus jelentette kockázat minimalizálása érdekében! Rendelőnkben a nap folyamán az elvártnál lényegesen többször fertőtlenítjük a kilincseket, az érintési felületeket, a mellékhelyiségeket és a várót. A fogászati kezelőegységek és kezelő helyiségek fertőtlenítése a normál protokollnak megfelelően eddig is maximalizálva volt, a járványhelyzetre tekintettel ezt bővítettük a rendszeres ózonos légfertőtlenítéssel! A kezelésekre vonatkozóan érvényesítjük a Emberi Erőforrások Minisztériuma, az EMMI Egészségügyi Szakmai Kollégium Fog- és Szájbetegsége Tagozatának  a koronavírus járvány kapcsán 2020 május 3-án kelt és Prof Dr. Kásler Miklós miniszter úr által aláírt  ajánlását.  Ezzel próbáljuk minimalizálni a vírus fertőzés lehetőségét rendelőnkben. Ennek ellenére a rendelő területe, mint minden egészségügyi intézmény fokozottan veszélyeztetett területnek tekintendő és 100 %-ban nem garantálható a fertőzés elkerülése, tekintettel a koronavírus ma ismert tulajdonságaira, mint: fertőzőképesség, lappangási idő stb.

Nyomatékosan és tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a rendelőben való tartózkodás során tartsák be a biztonsági ajánlásokat:

– A kezelésre való előzetes bejelentkezés és pontos időpontban történő megjelenés (maximum 5-5 perces időintervallumba eső, de lehetőleg pontosan ).

– Lehetőség szerint egyedül érkezzenek a kezelésre. A fent említett ajánlás értelmében a kivételesen indokolt esetektől eltekintve a rendelő teljes területén kisérő tartózkodása tilos, beleértve a várót és különösképpen a kezelőhelyiséget (kiskorú, önmagát ellátni korlátozottan  képes, gyámság alatt álló személy kivételével).

– Tartsanak a váróban 2m távolságot egymástól és a rendelő munkatársaitól.

– Használják a különböző helységekben (bejárat, váró, folyosó és mellékhelyiségek) elhelyezett kézfertőtlenítő szereket mind a kezelést megelőzően, mind pedig utána.

– A rendelő teljes területén a kezelés kivételével szájmaszk viselése kötelező! (Amennyiben nincs maszkja térítés ellenében biztosítunk Önnek)

lázmérés

Bejelentkezés

    telefonoes elérhetőségünk időpont foglalás fogászati kezelésre

    +36 (30) 343 9875

    bejelentkezes@fogak.hu

    Online időpont fogalás