Teljes felső implantációs fogpótlás

 

Hölgy páciensünket egyre jobban zavarta és egyre több panaszt okozott gyökérkezelt fogai körül megjelenő gyulladásos tünetek. A fogak egy részét 15-20 éve gyökérkezelték és hosszú időn át tünetmentesek voltak mind a páciens számára, mind fogorvosi vizsgálatok során készített röntgenek és vizsgálatok alapján is. Az utóbbi 2-3 évben kezdtek tünetek jelentkezni ezeket első körben konzervatív módon a gyökérkezelés felfrissítésével, majd később a fogak rezekálásával próbáltuk kezelni. Sajnos a többszöri nekifutás sem hozta meg a várt eredményt, így végül a fogak eltávolítása és implantáció (fogbeültetés) mellett döntöttünk. Az gondos előzetes tervezést követően a foghúzással egy napon került sor az implantátumok beültetésére és az ideiglenes rögzített pótlás felhelyezésére is. Azonnali implantáció, azonnali terhelés.


Vissza a galériába: Képek fogászati kezeléseinkről

RelaxDent Fogászat Budapest

Általános fogászati kezelések, fogpótlások készítése és implantáció, észrevétlen fogszabályozás, otthoni és rendelői fogfehérítés, szájsebészeti beavatkozások korszerűen, fájdalommentesen.

Elérhetőségeink

Adószám: 13914075-1-43
Rendelőnk: 1094 Budapest, Ferenc körút 41. 1. em. 2.
Tel: +36 30 / 343 9875
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.fogak.hu