A fogászati ellátás újraidul! Tájékoztató az újraindult kezelések kapcsán!

Fogászati központunkban a vonatkozó 2020.05.03. kelt Prof. Dr. Kásler Miklós által aláírt eljárásrend adta lehetőséggel élve a kezeléseket újraindítottuk!
Kérjük minden kedves páciensünket
, hogy a kezelések igénybevétele kapcsán a következő tájékoztatást feltétlenül tekintsék meg és próbálják azt a lehtőségekhez mérten mérlegelni és betartani. Az eljárásrend elfogadása közös érdekünk! Megértésüket és együttműködésüket megköszönve:

RelaxDent Fogászati Centrum csapata.

 

Tájékoztatjuk pácienseinket, hogy rendelőnk az eddig is magas higiéniai követelményeken felül mindent megtesz a koronavírus jelentette kockázat minimalizálása érdekében! Rendelőnkben a nap folyamán az elvártnál lényegesen többször fertőtlenítjük a kilincseket, az érintési felületeket, a mellékhelyiségeket és a várót. A fogászati kezelőegységek és kezelő helyiségek fertőtlenítése a normál protokollnak megfelelően eddig is maximalizálva volt, a járványhelyzetre tekintettel ezt bővítettük a rendszeres ózonos légfertőtlenítéssel! A kezelésekre vonatkozóan érvényesítjük a Emberi Erőforrások Minisztériuma, az EMMI Egészségügyi Szakmai Kollégium Fog- és Szájbetegsége Tagozatának  a koronavírus járvány kapcsán 2020 május 3-án kelt és Prof Dr. Kásler Miklós miniszter úr által aláírt  ajánlását.  Ezzel próbáljuk minimalizálni a vírus fertőzés lehetőségét rendelőnkben. Ennek ellenére a rendelő területe, mint minden egészségügyi intézmény fokozottan veszélyeztetett területnek tekintendő és 100 %-ban nem garantálható a fertőzés elkerülése, tekintettel a koronavírus ma ismert tulajdonságaira, mint: fertőzőképesség, lappangási idő stb.

Nyomatékosan és tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a rendelőben való tartózkodás során tartsák be a biztonsági ajánlásokat:

- A kezelésre való előzetes bejelentkezés és pontos időpontban történő megjelenés (maximum 5-5 perces időintervallumba eső, de lehetőleg pontosan ).

- Lehetőség szerint egyedül érkezzenek a kezelésre. A fent említett ajánlás értelmében a kivételesen indokolt esetektől eltekintve a rendelő teljes területén kisérő tartózkodása tilos, beleértve a várót és különösképpen a kezelőhelyiséget (kiskorú, önmagát ellátni korlátozottan  képes, gyámság alatt álló személy kivételével).

- Tartsanak a váróban 2m távolságot egymástól és a rendelő munkatársaitól.

- Használják a különböző helységekben (bejárat, váró, folyosó és mellékhelyiségek) elhelyezett kézfertőtlenítő szereket mind a kezelést megelőzően, mind pedig utána.

- A rendelő teljes területén a kezelés kivételével szájmaszk viselése kötelező! (Amennyiben nincs maszkja térítés ellenében biztosítunk Önnek)

 

RelaxDent Fogászat Budapest

Általános fogászati kezelések, fogpótlások készítése és implantáció, észrevétlen fogszabályozás, otthoni és rendelői fogfehérítés, szájsebészeti beavatkozások korszerűen, fájdalommentesen.

Elérhetőségeink

Adószám: 13914075-1-43
Rendelőnk: 1094 Budapest, Ferenc körút 41. 1. em. 2.
Tel: +36 30 / 343 9875
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.fogak.hu