Fogászati referenciák

Szeretnénk bemutatni néhány, fogorvosaink által a RelaxDent Fogászati Centrumban készített munkát. Elnézést a fényképek nem tökéletes minősége miatt, sajnos nem vagyunk profi fotósok. Kérem a képek áttekintése során azt vegye figyelembe, hogy a fogforma és a fogszín szinte minden estben páciensünk egyéni döntése, melyet egyéni mosolytervezéssel és próbafogsor készítésével segítünk.


Teljes alsó, felső implantációs fogpótlás

Hölgy paciens telljes felső és alsó implantációs fogpótlása. AllOn4 és AllOn6 implantációval, halasztott fogbeültetéssel, azonnali ideiglenes rögzített pótlással . 

 


Teljes felső implantációs fogpótlás

Hölgy paciens telljes felső implantációs fogpótlása. AllOn4 implantációval, azonnali fogbeültetéssel és azonnali ideiglenes rögzített pótlással (a foghúzás napján). 

 


Prés kerámia és cirkonkerámia kombinált restauráció

Középkorú hölgy páciens megkopott fogazatának helyreállítása cirkon-oxid kerámia héjakkal, koronákkal és inlay-kel.

 


Teljes alsó, felső implantációs fogpótlás

Hölgy paciens telljes alsó, felső implantációs fogpótlása. AllOn4 és AllOn6 implantációval. Sajnos az erős parodontális gyulladások miatt az implantációval és rögzített pótlás elkészítésével 3 hónapot várakozni kellett a húzást követően.

 


Papilloma eltávolítás

Fiatal hölgy paciens jobb felső szemfogán jó idulatú papillomatozus elváltozás miatt jelentkezett. Elmondása szerint más rendelőkben már többször próbálkoztak eltávolítani, de az szinte azonnal recidivált.

 

 


Csiszolás nélküli adhesív-híd

Fiatal férfi páciens fogpótlása adhesív-híd készítésével. Az adhesív híd csak abban az esetben javasolt hosszú távú megoldásnak, ha a fogbeültetés  valmilyen indokkal nem kivitelezhető! Páciensünk esetében sajnos alapbetegsége nem tette lehetővé az implantációt, de érthető módon nem szerette volna szomszédos ép fogait lecsiszoltatni.

 


Esztétikus tömés

Bal felső első kisörlő kompozit fogtömés.

 


Fogbeültetés  (2006)

72 éves férfi páciens régi kivehető fogpótlása helyett fogbeültetés.

 


Gyökérkezelés

Középkorú férfi beteg bal alsó 6-os fogának gyökérkezelése.

 


Préskerámia korona(2008)

26 éves férfi páciens erősen elszíneződött front fogainak rendbe hozása Jacket préskerámia koronákkal.

 


Fogfehérítés (2007)

Fiatal hölgy paciens elszíneződött fogainak kezelése rendelői fogfehérítéssel.

 


Fémkerámia híd (2004)

Fiatal férfi páciens elhanyagolt fogazatának rendbe hozása fémkerámia-hidakkal.

 

RelaxDent Fogászat Budapest

Általános fogászati kezelések, fogpótlások készítése és implantáció, észrevétlen fogszabályozás, otthoni és rendelői fogfehérítés, szájsebészeti beavatkozások korszerűen, fájdalommentesen.

Elérhetőségeink

Adószám: 13914075-1-43
Rendelőnk: 1094 Budapest, Ferenc körút 41. 1. em. 2.
Tel: +36 30 / 343 9875
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.fogak.hu