RelaxDent, a nyugalom fogászata

Zöld Gábor Fogorvos - RelaxDent Fogászat

Dr. Zöld Gábor
rendelővezető fogorvos

Szeretném pár mondatban bemutatni a RelaxDent Implantációs és Fogászati Centrum  szolgáltatásait. Úgy gondolom, hogy saját magunkat magasztalni gyarló módja volna a bemutatkozásnak, hiszen minősíteni bennünket az Ön feladata. Ezért inkább csak a konkrét tényeket és saját munkáinkról készített dokumentációkat tárom Ön elé.  Kérem nézzen szét a fogászat honlapján, s ha úgy érzi, a tények meggyőzték és megnyertük bizalmát, tegye nyugodtan félre félelmeit és jelentkezzen be. Engedje meg nekünk, hogy bebizonyíthassuk: Érdemesek vagyunk a bizalmára.

Dr. Zöld Gábor signo

 

Elhivatott fogorvosok

A fogászat a hivatásunk és az életünk! Folyamatos gyakorlati tréningeken veszünk részt. A legjobbaktól tanulunk, hogy jobbak lehessünk. 

Fájdalommentes kezelések

A fájdalommentességben nem kötünk kompromisszumot. A legmodernebb érzéstelenítő szerek és technikák állnak rendelkezésre. Szükség esetén altatásban végezzük a kezelést.

Hosszú garancia

Nem csak ígérgetni szeretnénk, hanem bizonyítani, hogy munkánkat a legmagasabb elvárások szerint végezzük, a fogászati kezeléseinkre egyedülállóan hosszú garanciát adunk.

 

Ember központú szemlélet, tapasztalt fogorvosok, modern koncepció

Fájdalommentesség - Maximális esztétika - Tökéletes rágófunkció:

Ez az amiben nem kötünk kompromisszumot!

A fájdalommentesség, az esztétika és a rágófunkció tökéletes harmóniája. Az Ön elégedett mosolyáért. Lehetőségeink szinte határtalanok, csak élni kell vele. A fogorvostól, fogászattól való régről beidegződött félelmeit bátran tegye félre. Elkötelezettek vagyunk, a fájdalommentesség terén nem kötünk kompromisszumot. Ha a kezdeti lépéseket megteszi, mi bebizonyítjuk Önnek, érdemesek vagyunk a bizalmára. RelaxDent Implantációs és Fogászati Centrum a fájdalommentes esztétikai fogászat.

És milyen is a modern fogászat? Íme némi ízelítő:

A nyugalom fogászata: Kellemes, tiszta környezet, csendes légkondicionált váró, halk zene, kávé, ásványvíz, amivel igyekszünk oldani a rövidre tervezett várakozás izgalmát. Budapest könnyen megközelíthető részén lévő fogászatunkra mindenki időpontra érkezik, így minimális a várakozás.

Fájdalommentes fogászat: Fogorvosi rendelőnkben maximálisan figyelünk a fájdalommentesség megteremtésére. A legmodernebb magas nyomású aspirációs fecskendők segítségével még az érzéstelenítés kellemetlensége is elkerülhető. A lidocain már a múlté fogászatunkon 6-8 különböző típusú nagyhatóerősségű fájdalomcsillapító áll rendelkezésünkre, hogy mindig az adott szituációhoz alkalmazkodva használhassuk őket. Ha pedig indokolt, fogászatunkon lehetőség van az altatásban végzett kezelésekre is. A fájdalommentes fogászati beavatkozások terén nem kötünk kompromisszumot.

Esztétikus fogászat: Fogorvosaink célja, és egyben a legnagyobb dicsérete az észrevehetetlen fogászati beavatkozás. Legyen szó a legegyszerűbb fogtömésről, koronáról, hídról, fogpótlásról, vagy implantációról, a legjobb érzés, ha Önt és nem fogorvosát dicsérik barátai, ismerősei, hiszen a végeredmény megtévesztésig hasonlít az eredetire. Fogászatunk nyújtotta lehetőségek: tiszta porcelán híd, korona, plazmalámpás fogfehérítés, élethű fogfelépítések, tömések, gyermek és felnőtt fogszabályozás.

Minimálinvazív fogászat: Egy - egy foghiány esetén már nem kell lecsiszoltatnia szomszédos ép fogait. Fogorvosi rendelőnkben megtaláljuk a megoldást Önnek, hogy a lehető legkisebb beavatkozás segítségével pótoljuk a hiányzó fogat: adhesív-híd, Implantáció! Implantátumok és a lágyszövetek tökéletes harmóniájával.

Implantációs fogászat: Mintha visszakapná az eredetit. Megfeledkezhet a pohárban pihenő fogsor látványáról. Fogászatunkon végzett fogbeültető kezelések segítségével visszakaphatja a rögzített fogpótlás nyújtotta kényelmet, újra nyugodtan mosolyoghat, visszatérhet az ízek élvezetéhez.

Implantáció AllOn4, AllOn6: Azonnali implantáció, azonnali megterhelés. Implantátumon rögzített fogpótlások 1-3 nap alatt. A Nobel Biocare legmodernebb innovációja már sok ízben bizonyított.  A RelaxDent fogászat Nobel Biocare referencia rendelő.

Úgy gondolom, hogy a fentebb említett fogászati kezelések kombinációja és harmóniája biztosítja a modern fogászat emberközpontúságát. Merjen bátran mosolyogni. A gondozott, fehér fogak magabiztossá teszik mind a magán-, mind az üzleti életben.

Online bejelentkezés

Elkötelezett, tapasztalt fogorvosok

A legmodernebb fogászati kezeléseket nyújtjuk Önnek. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy mindig a toppon legyünk.

Fájdalommentes fogászat

A fájdalommentességben nincs kompromisszum. Igény esetén a kezeléseket altatásban végezzük.

Élethű fogpótlás, fogbeültetés

Mosolytervezés és oclusió beállítás mesterfokon. Mosolyogjon Ön is újra önfeledten, felszabadultan.

Teljes körű szájsebészet

Rutinműtétektől a legbonyolultabb csontpótlásokig. Beavatkozások nagy szakértelemmel és tapasztalattal. Az eddigi eredmények igazolnak minket.

Rólunk mondták - Köszönjük!

Minden páciensünk véleményét örömmel fogadjuk, s amennyiben hozzájárulnak, közzé is tesszük honlapunkon. Olvassa el, mit írnak rólunk mások!

Ön mennyire volt elégedett fogorvosával?

Munkánk magas színvonalú minősége mellett fontos számunkra pácienseink elégedettsége is. Kérjük, amennyiben Ön is nálunk vett részt fogászati kezelésen, írja meg véleményét rólunk, munkánkról!

 • Dr. Zöld Gábor
  fog- és szájbetegségek szakorvosa, rendelővezető fogorvos

  "Nem tudnám felidézni, hogy miért lettem fogorvos, de ha újra döntenem kellene, ugyanígy tennék."

 • Dr. Bihari Edina
  fogorvos, implantációs protetika

  "Semmihez sem hasonlítható, mikor kezelés után átadjuk a tükröt a páciensnek, és meglátjuk az első mosolyát."

 • Dr. Toma Szilveszter
  fogorvos, fémmentes protetika

  "Kár lenne olyasmire pazarolni az időt, amit nem szeretünk."

 • Bolvári Dóra
  dentálhigiénékus, asszisztens

  "Jobb már akkor kezelni a komoly problémákat, mikor azok még nem komolyak."

 • Katona Borbála
  dentálhigiénékus, asszisztens

  "A siker érdekében akkor is tovább kell menni, mikor mások már megálltak."

 • Kiszler Szandra
  dentálhigiénékus, asszisztens

  "Nehéz úgy sikereket elérni, ha az ember nem teljes szívéből dolgozik értük."

RelaxDent Fogászat Budapest

Általános fogászati kezelések, fogpótlások készítése és implantáció, észrevétlen fogszabályozás, otthoni és rendelői fogfehérítés, szájsebészeti beavatkozások korszerűen, fájdalommentesen.

Elérhetőségeink

Adószám: 13914075-1-43
Rendelőnk: 1094 Budapest, Ferenc körút 41. 1. em. 2.
Tel: +36 30 / 343 9875
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.fogak.hu