Kiemelt hírünk

A fogászati ellátás újraidul! Tájékoztató az újraindult kezelések kapcsán!

Tájékoztatás a kezelésrendről _ COVID-19

Bővebben -->

RelaxDent, a nyugalom fogászata

Zöld Gábor Fogorvos - RelaxDent Fogászat

Dr. Zöld Gábor
fogorvos

Szeretném pár mondatban bemutatni Önnek a RelaxDent Implant Clinic fogászat szolgáltatásait. Úgy gondolom, hogy saját magunkat az egekig magasztalni gyarló módja volna a bemutatkozásnak, hiszen minősíteni bennünket az Ön feladata. Ezért inkább csak a konkrét tényeket és saját munkáinkról készített dokumentációkat tárom Ön elé. Budapesti fogászati rendelőnkben dolgozó kollégáink mindegyike magasan képzett fogorvos, dentalhigiénikus, fogtechnikus, akik maguknak tűzték ki a mércét, mely szerint a legnagyobb dicséret az Öntől kapott elismerés! Barangoljon hát egy kicsit a fogászat honlapján, s ha úgy érzi, a tények meggyőzték és megnyertük bizalmát, tegye nyugodtan félre félelmeit és jelentkezzen be. Hiszen az egészséges, szép fehér mosoly magabiztossá tesz mind a magán-, mind az üzleti életben!

Dr. Zöld Gábor fogorvos

Dr. Zöld Gábor signo

Kreatív fogorvosok

Folyamatos gyakorlati tréningeken veszünk részt. A legjobbaktól tanulunk , hogy jobbak lehessünk. Kollégáink fiatal életkora ne tévessze meg, a tudás és a gyakorlat a döntő!

Fájdalommentes kezelések

Különböző Érzéstelenítő szerek és technikák állanak rendelkezésre, hogy Önt abszolút fájdalommentesen kezelhessünk. Szükség esetén el is altatjuk.

Hosszú garancia

Nem csak ígérgetni szeretnénk, hanem bizonyítani, hogy munkánkat a legmagasabb elvárások szerint végezzük, a fogászati kezeléseinkre egyedülállóan hosszú garanciát adunk.

 

Modern fogászat és modern koncepció

A modern fogászat központjában Ön áll, nem a fogak nem a fogorvos nem a fogászati kezelés hanem az említett részletek tökéletes harmóniája az Ön elégedett mosolyáért. Lehetőségeink szinte határtalanok, csak élni kell vele. A fogorvostól, fogászattól való régről beidegződött félelmeit bátran dobja sutba. Ha a kezdeti lépéseket megteszi, mi bebizonyítjuk Önnek, érdemesek vagyunk a bizalmára.

És milyen is a modern fogászat? Íme némi ízelítő!

A nyugalom fogászata: Kellemes, tiszta környezet, csendes légkondicionált váró, halk zene, kávé, ásványvíz, amivel igyekszünk oldani a rövidre tervezett várakozás izgalmát. Budapest könnyen megközelíthető részén lévő fogászatunkra mindenki időpontra érkezik, így minimális a várakozás.

Fájdalommentes fogászat: Fogorvosi rendelőnkben maximálisan figyelünk a fájdalommentesség megteremtésére. A legmodernebb magas nyomású aspirációs fecskendők segítségével még az érzéstelenítés kellemetlensége is elkerülhető. A lidocain már a múlté fogászatunkon 7 különböző típusú nagyhatóerősségű fájdalomcsillapító áll rendelkezésünkre, hogy mindig az adott szituációhoz alkalmazkodva használhassuk őket. Ha pedig indokolt, fogászatunkon lehetőség van az altatásban végzett kezelésekre is!

Esztétikus fogászat: Fogorvosaink célja, és egyben a legnagyobb dícsérete az észrevehetetlen fogászati beavatkozás. Legyen szó a legegyszerűbb fogtömésről, koronáról, hídról, fogpótlásról, vagy implantációról, a legjobb érzés, ha Önt és nem fogorvosát dícsérik barátai,ismerősei, hiszen a végeredmény megtévesztésig hasonlít az eredetire! Fogászatunk nyújtotta lehetőségek: tiszta porcelán híd, korona, plazmalámpás fogfehérítés, élethű fogfelépítések, tömések.

Minimálinvazív fogászat: Egy - egy foghiány esetén már nem kell lecsiszoltatnia szomszédos ép fogait. Fogorvos i rendelőnkben megtaláljuk a megoldást Önnek hogy a lehető legkisebb beavatkozás segítségével pótoljuk a hiányzó fogat: Adhesív- híd, Implantáció!

Implantációs fogászat: Mintha visszakapná az eredetit. Megfeledkezhet a pohárban pihenő fogsor látványáról! Fogászatunkon végzett fogbeültető kezelések segítségével visszakaphatja a rögzített fogpótlás nyújtotta kényelmet, újra nyugodtan mosolyoghat, visszatérhet az ízek élvezetéhez!

Úgy gondolom, hogy a fentebb említett fogászati kezelések kombinációja és harmóniája biztosítja a modern fogászat emberközpontúságát.
És ne feledje: az ápolt, fehér fogazat magabiztossá tesz mind a magán-, mind az üzleti életben!

Online bejelentkezés

Kreatív, tapasztalt fogorvosok

A legmodernebb fogászati kezeléseket nyújtjuk Önnek!

Fájdalommentes fogászat

A legújabb érzéstelenítési technikákat és szereket alkalmazzuk

Élethű fogpótlás, fogbeültetés

Mosolygjon Ön is újra önfeledten, felszabadultan, bátran!

Teljes körű szájsebészet

Rutinműtétek és komolyabb beavatkozások szakértelemmel

Rólunk mondták - Köszönjük!

Minden páciensünk véleményét örömmel fogadjuk, s amennyiben hozzájárulnak, közzé is tesszük honlapunkon. Olvassa el, mit írnak rólunk mások!

Ön mennyire volt elégedett fogorvosával?

Munkánk magas színvonalú minősége mellett fontos számunkra pácienseink elégedettsége is. Kérjük, amennyiben Ön is nálunk vett részt fogászati kezelésen, írja meg véleményét rólunk, munkánkról!

 • Dr. Zöld Gábor
  fog- és szájbetegségek szakorvosa, rendelővezető fogorvos

  "Nem tudnám felidézni, hogy miért lettem fogorvos, de ha újra döntenem kellene, ugyanígy tennék."

 • Dr. Sárvári Anna
  fogszakorvos, fogszabályozó szakorvos

  "Semmihez sem hasonlítható, mikor fogszabályozás után átadjuk a tükröt a páciensnek, és meglátjuk az első mosolyát."

 • Herberger Máté
  fogorvos

  "Kár lenne olyasmire pazarolni az időt, amit nem szeretünk."

 • Bolvári Dóra
  dentálhigiénékus, asszisztens

  "Jobb már akkor kezelni a komoly problémákat, mikor azok még nem komolyak."

 • Kárpáti Anikó
  dentálhigiénékus, asszisztens

  "A siker érdekében akkor is tovább kell menni, mikor mások már megálltak."

 • Nyárádi Vanda
  dentálhigiénékus, asszisztens

  "Nehéz úgy sikereket elérni, ha az ember nem teljes szívéből dolgozik értük."

RelaxDent Fogászat Budapest

Általános fogászati kezelések, fogpótlások készítése és implantáció, észrevétlen fogszabályozás, otthoni és rendelői fogfehérítés, szájsebészeti beavatkozások korszerűen, fájdalommentesen.

Elérhetőségeink

Adószám: 13914075-2-43
Rendelőnk: 1094 Budapest, Ferenc körút 41. 1. em. 2.
Tel: +36 30 / 343 9875
E-Mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.fogak.hu