Friss hírek, aktualitások.


Egészségpénztári számlák elszámolása és azegészségpénztári kártyával történő fizetés módosulása!

A RelaxDent Fogászati és Implantációs Centrum szerződésben áll Magyarország legtöbb önkéntes egészségpénztári szolgáltatójával. Partnerkapcsolati rendszerünk lehetőséget biztosít pácienseinknek arra, hogy fogászati kezelésüket a cafetéria rendszerben működő önkéntes egészségpénztárak felé elszámolják, így részesülhetnek a szoláltatás biztosította előnyökben, adódókedvezményekben. Amennyiben úgy alakul, hogy rendelőnk nem áll partnerkapcsolatban az Ön egészségbiztosítójával , akkor kérem jelezz és azonnal intézkedünk a szerződés megkötéséről.

Azonban sajnálattal értesítjük Önöket, hogy 2021.04.07.- t követően nem áll módunkban az egészségpénztárak által kibocsájtott egészségpénztári kártyát közvetlen fizetésre elfogadni. Természetesen a fogászati kezelések a továbbiakban is elszámolhatók maradtak és továbbra is lehetőség van a kezelések számla ellenében történő elszámolásra, így  egészségpénztári tagsággal rendelkező pácienseink jövőben is maradéktalanul részesülhetnek a cafetéria nyújtotta előnyökben. A fenti dátumot követően az egészségpénztári számlák kiegyenlítése azonban csak készpénzzel, vagy bankkártyával lehetséges a RelaxDent Fogászati és Implantációs Központban.

Egészségpénztári partnereink: 

https://www.fogak.hu/hu/fogaszat-szajsebeszet-arak/egeszsegpenztarak

Budapest, 2021. április 07.

Tájékoztatás a kezelésrendről _ COVID-19

Sürgősségi kezelések fájdalommentesen
A koronavírus járvány ideje alatt is nyitva tartunk!

COVID-19 koronavírus: Ne kelljen tragédia ahhoz, ….!

Ha lehetséges kérlek maradjatok otthon!

Rendelőnk bizonytalan ideig csak sürgősségi ellátással üzemel

Mindannyiunk biztonsága érdekében úgy határoztunk, hogy a mai naptól kezdve rendelésünket bizonytalan időre felfüggesztjük...

RelaxDent Fogászat Budapest

Általános fogászati kezelések, fogpótlások készítése és implantáció, észrevétlen fogszabályozás, otthoni és rendelői fogfehérítés, szájsebészeti beavatkozások korszerűen, fájdalommentesen.

Elérhetőségeink

Adószám: 13914075-1-43
Rendelőnk: 1094 Budapest, Ferenc körút 41. 1. em. 2.
Tel: +36 30 / 343 9875
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.fogak.hu